Vrijwilligers

Draai jij mee?

Je wil je trots op de stad Haarlem kenbaar maken, of de stad en haar mooie bezienswaardigheden misschien beter leren kennen. Je wil je mentale en fysieke energie opladen. Je wilt je talenten omzetten in concrete activiteiten. Je ontmoet graag mensen uit verschillende landen en culturen zonder dat je zelf in het vliegtuig hoeft te stappen.

Dat kan!

Word lid van het team van de Molen de Adriaan en maak deel uit van een van de meest unieke plekken aan het Spaarne en Travellers Choice 2022 op Tripadvisor.

Bij de Molen de Adriaan kom je bij een gedreven netwerk van mensen van alle leeftijden die de meer dan 20.000 bezoekers per jaar verwelkomen in de nog volledig functionerende molen. Wat moet je in huis hebben? Passie en een positieve instelling. De rest komt vanzelf.

Geen gidservaring noch technische kennis? Geeft niet. Een korte training-on-the-job van collega’s zal je helpen het nodige over de molen te weten te komen.

Een talenknobbel? Leuke bijvangst – maar geen must. Er zijn altijd collega’s die de internationale groepen kunnen rondleiden en zorg jij voor Nederlandse bezoekers.

Nederlands is niet je moedertaal? Geen probleem. Bezoekers komen uit alle windstreken, en we zijn blij met vrijwillige nieuwkomers die ze in hun eigen taal kunnen begroeten.

Wil je mensen inspireren met een unieke reis in de molen door de eeuwen heen? Kom dan kijken. Er gaat een wereld voor je open. Draai je mee?